Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

divendres, 23 de setembre de 2011

Trinxant



Típica receta catalana, sobretot de la zona nord i potser que poc coneguda per als que no viuen i no són originaris d'aquestes terres.

Ingredients:

- Col.
- Trossos de bacon o pernill salat.
- All.
- Sal.
- Patates.

Elaboració:

Se renta la col, es pelen les patates i es trossegen en trossos quna més petits millor. Es cou la col i les patates i es deixa fins que estigui bé hervit.

Mentres cou la col i les patates es trossoja l'all i el pernill i el bacon sinó està en trossos i es fregeix tot junt procurant que no es cremi.

Una vegada fregit es reserva i quan la col i la patata estan hervides es buida  l'aigua i es pica. Una vegada picat es barreja amb l'all i el pernill o bacon i ja està llisto per a servir. D'haver es pot adornar posant damunt una tira de bacon.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada