Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

diumenge, 4 de desembre de 2011

L'AdventImagen obtenida de http://www.gabitogrupos.com

L'Advent és el periode previ al Nadal i la seva durada normalment és de quatre setmanes. Constitueixen le preparació prèvia a les festes més importants de l'any. És el temps durant el qual es dóna de menjar al Tió.

És celebra durant els quatre diumenges previs al començament del Nadal i marca l'inici de l'any litúrgic i de les festes nadalenques pròpiament dites. A les esglésies es prepara una corona amb quatre espelmes, una per cada diumenge i normalment s'encenen una, dos, tres i quatre, segons en el diumenge que ens trobem.

Cada espelma simbolitza una virtut que són les següents: l'amor, la pau, la tolerància i la fe. En aquests temps té també tradició, iniciada als països anglosaxons i estesa a la resta de països, l'anomenat calendari d'advent, que consisteix en un cartró amb 24 finestretes que s'han d'obrir en els vint-i-quatre díes primers de desembre i que normalment contenen una xocolata o un caramel.

Poden ser de fabricació pròpia amb el dolç incorporat o amb les finestretes com calaixos en els quals s'han d'incorporar els dolços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada