Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dilluns, 26 de març de 2012

Alvin i els esquirols 3 (Mike Mitchell)Alvin i els esquirols, van amb el seu amo a un creuer i aviat es veu que no va ser un plaer al menys per l'amo, ja que els esquirols, sobretot l'Alvin no deixen de fer entremaliadures portant de bolic al seu amo.

En una d'aquestes entremaliadures, sortin volant en un estel i el seu amo i un antic amic tracten de seguir-les amb un "aladelta" però també cauen al mar.

Els esquirols acaben a una illa deserta i han de passar la nit allà. Curiosament l'amo i l'antic amic acaben a la mateixa illa i inicien la cerca dels esquirols.

Mentrestant, els esquirols descobreixen que a l'illa hi ha una dona que porta anys aillada i aviat descobreixen que no és molt normal.

Finalment l'amo acaba trobant als esquirols i han de fugir ràpidament de l'illa ja que el volcà ha començat a entrar en erupció.

La noia segresta a un esquirol per a que l'ajudi a recollir el tresor que portava anys buscant però finalment han de sortir corrent perquè el volcà ha entrat en erupció plena.

La pel·licula acaba amb els esquirols participant en el festival de música al qual es derigien quan van començar el creuer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada