Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

divendres, 30 de novembre de 2012

En nom del dret a decidir

En aquest díes m'he assabentat d'una de les tropelíes més grosses que s'han comet en nom de la crisi i de les retallades i en aquest cas, també podem dir en nom del dret a decidir.

Des d'enguany, tots els funcionaris de la Generalitat de Catalunya han vist més limitades les seves baixes laborals, amb descomptes salarials molt importants fins i tot en els primers dies de baixa.

Per la professió de la meva dona, que és docent a un Institut, i per la seva pròpia boca després d'assabentar-se ella mateixa de les consecuències d'aquesta tropelia, he comprobat al que arriba aquesta restrició, ja que dues companyes seves han sofrit descomptes salarials de 300 i 400 euros per tres i quatre dies de baixa respectivament.

Això constitueix una de les més grans agressions perpetrades en contra d'uns treballadors i no precisament fetes pel govern del PP, sinó pel govern de la Generalitat, que en nom del dret a decidir, pretenia aconseguir una àmplia majoria per a amb tota seguretat continuar fent coses pitjors.

Per això, no ha estat malament del tot la patacada que ha sofrit el partit governant a Catalunya, ja que vist el vist, no pretenia una àmplia majoria per a portar a Catalunya cap a la independència el més aviat possible, sinó també, i això no l'ha contat en la campanya electoral, continuar fent barbaritats pitjors encara.

Jo sóc partidari d'una Catalunya independent, perquè penso que una vegada superades les primeres dificultats d'aquesta separació de l'Estat Espanyol, anirien millor les coses i no hauriem de financiar obres estratosfèriques i de dubtosa rendibilitat com l'Ave a Galicia mentre la millora de les rodalies catalanes i la realització de les autovies pendents s'ha d'esperar a saber fins a quan, però no la vol a costa de que havent aconseguit el partit governant la majoria que demanava, que afortunadament no ha estat així, s'aprofités per a realitzar més retallades brutals i continuar la seva agressió als treballadors i als menys desfavorits.

Per això, hem de donar per bons els resultats electorals del passat 25 de novembre perquè amb tota seguretat ens permetrà que el govern no continui fent retallades tan brutals com aquesta de la reducció de sou per les baixes laborals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada