Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

diumenge, 7 d’abril de 2013

Mira quines cues (Liesbet Slegers)De cara a iniciar en la lectura als nens i nenes petits, un dels llibres adequats és aquest del belga Liesbet Slegers en el qual parlant del soroll que fan diversos animals s'invita a realitzar diverses combinacions per a canviar-les la cua.

El llibre en la seva paginació, està dividit en dues parts en les quals es pot anar aixecant qualsevol de les pàgines per la meitat i veure com queda l'animal de torn amb la cua d'altre animal.

És un llibre adequat per a nens que comencen a interesar-se per les coses i que invita a utilitzar la imaginació i la seva capacitat de saber reconèixer les cues d'altres animals.

En cada pàgina, cada animal explica com té la seva cua i invita als nens o als pares o educadors que són amb els nens a veure com quedaria la seva cua si se la canvia.

Es un bon sistema aquest, per a que tots els nens i nenes aprenguin a relacionar-ser amb el plaer de la lectura jugant i passant una bona estona i és molt recomenable per a tots els pares i educadors que vulguin iniciar als nens i nenes en la lectura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada