Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dimarts, 8 d’octubre de 2013

Viure (Jordi Llimona)És tracta d'un petit llibre d'autoajuda, que com diu a la contraportada vol ser un cant a la vida. Està compost per petits capítols de fàcil llegir, abocat a les vivències per a oferir una visió benigna de l'existència.

Té com objectiu adonar-se de les petites coses, senzilles i quotidianes per a fer més agradable el nostre pas pel món.

Comença amb dos petits poemes, on ja se'ns mostra el camí que seguirà l'obra i continua amb petits textos que ens ajuda a reflexionar.

Els textos del llibre són: El convit de l'existència, invitats a ser feliços, saber pensar, l'altra compta, intentar comprendre, admirar, la màgia dels sentits, el joc de les sensacions, quan l'esperit mira, nascuts de la paraula, emvolcallats pel silenci, l'ençà de l'enllà, confiar, com una falda de dona, mans amb mans, el valor del que és petit, necessitat de l'innecessari, els fets de cada dia, el temps que broda, l'instant, el misteri entre la sorpresa i el respecte, la fascinació per la ultimitat, parlar de Déu sense ira i gratitud.

Es tracta d'una lectura obligatòria per a poder viure la vida d'una manera molt diferent a com estem acostumats a viure-la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada