Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

miércoles, 30 de abril de 2014

El faedor de mentides (Maria Carme Roca)



El llibre narra la història de l'Alexandre, un noi d'onze anys, que diu ser el Princep de les Maresmes, fill del rei Albatros i de la reina Fortuna. Amb motiu de l'ingrès del seu pare a un hospital amb motiu d'una malaltia que el deixa en coma, acaba a un centre d'acollida on comparteix casa amb el Kilian, la Mar, la Judit i l'Ona.

Tots aquests nens, sobretot el Kilian, el veuen com un nen extrafalari, ja que està convençut de que en realitat és el Princep de les Maresmes. Acaba descobrint que no és ell l'únic que té problemes i en la cerca del seu passat, compta amb l'ajuda de la Irena, la psicòloga que el tracta.

Mentrestant, el seu pare continua en coma i no hi ha manera de que desperti. Mitjançant un veí de la zona on viuen, descobreix que el seu pare l'ha estat ocultant la seva realitat durant tots aquells anys, en els quals no ha anat a l'escola entre altres coses perquè el seu pare el deia que ja l'ensenyava ell tot el que hauria de saber.

Per uns documents que lliure el veí a la Irene i a ell, descobreixen l'autèntica identitat del pare i gràcies a això poden trobar a la seva mare que s'el porta a la seva casa per a que visqui amb ella i la seva parella. Així a poc a poc, l'Alexandre va tornant a una vida normal de la que no ha format part en els anys que ha estat vivint amb el pare.


No hay comentarios:

Publicar un comentario