Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

divendres, 6 de juny de 2014

Catecisme de l'església catòlica. CompendiLlibre: Catecisme de l'Església Católica. Compendi.
Autor: Església Católica.
Editorial: Coeditors Catalans del Catecisme.

Es tracta del compendi del catecisme de l'església catòlica promulgat pel Papa Joan Pau II i ara compendiat pel Papa Benet XVI. Conté tots els elements essemcials i fonamentals de la fe de l'església, constituint una meca de vademecum a través del qual totes les persones poden captar el conjunt de la fe catòlica.

Reflecteix fidelment la estructura, els continguts i el llenguatge del Catecisme de l'Esglesia Catòlica per a ésser així més conegut i apronfundit. Comença amb el Motu Proppio del Papa Benet XVI, continuant amb una introducció del propio Papa.

A continuació tenint el compendi, amb 598 parts o explicacions de la fe de l'Església Catòlica estant dividit en quatre parts amb diverses seccions. La primera part porta com títol La professió de fe, la segona la celebració del misteri cristià, la tercera la vida en crist i la quartala pregària cristiana.

El llibre finalitza amb uns apèndixs on tenim les pregàries més comuns de l'Església Catòlica i les distintes fórmules de doctrina cristiana. És sense cap dubte, un llibre que no ha de faltar en la llar de tot cristià o creient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada