Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

domingo, 15 de junio de 2014

Donar temps a la vida (Jaume Soler-Maria Mercè Conangla)



Llibre: Donar temps a la vida.
Autors: Jaume Soler i Maria Mercè Conangla.
Editorial: Animació Sociocultural.

És tracta d'un llibre fruit de l'experiència dels autors en el camp del creixement personal que neix amb el convenciment de que la vida és nostra i és un temps per aprendre a estimar i a fer-nos persones.. Planteja un ventall de qüestions, interrogants, visions i propestes alternatives a la vida i a la recerca del sentit.

Els principals eixos del llibre són el temps i el seu impacte en l'evolució de l'ésser humà com a persona i anima a incorporar una actitud d'obertura a la vida i al seu sorprenent contingut. A més de la teoria pròpia de cada capítol, disposa de textos de grans personalitats per a reflexionar, de pensaments de celebritats i de 123 exercicis per a aprendre,ns millor.

El contigunt dels vint-i-un capítols consta per tant de la part explicativa de cada tema, dels textos per a reflexionar, dels pensaments i dels diversos exercicis a realitzar tant de manera individual com de manera grupal.

Disposa al final del llibre d'un epíleg amb una serie d'agraiments i d'una biografia de llibres relacionats o assemblats a tot el tratat durant tot el llibre.

Sense cap dubte, és un interessant llibre d'autoajuda que serveix per a reflexionar sobre la vida i la nostra gestió del temps, aprenent a gestionar-lo i saber treure mai millor dir temps per a dedicar-lo a tot per igual, oci, familia, feina, etcetera.


No hay comentarios:

Publicar un comentario