Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

diumenge, 29 de juny de 2014

El cant de la joventut (Montserrat Roig)Llibre: El cant de la joventut.
Autor: Montserrat Roig.
País: Espanya.
Editorial: Edicons 62.

Es tracta de vuit narracions que parlen de la joventut, del sexe, de l'amor, de la memòria i de l'oblit. La veu de l'autora es revela en cadascuna de les narracions donant-les continuitat malgrat les diferències temàtiques.

La primera de les narracions porta per títol "El cant de la joventut" i tracta de les aventures d'un antic soldat, comptades a un grup d'amics en un bar.

El següent és "Amor i cendres" i tracta dels somnis de una de les dues protagonistes, comptats a l'altra que comença a somniar des de llavors.

En "Escapats de la guerra i de l'ona" es parla de les diverses aventures de soldats en una vella taberna amb la mestressa del local.

"Mar" constitueix el relat més llarg de tot el llibre. Està dividit en cinc capítols i tracta dels records de la Mar des de que va marxar del seu poble.

El següent relat es diu "La divisió" i tracta de la divisió que genera un senador en el poble on viu entre tota la població.

En "Mare no entenc els salmons" tracta de les històries que compta un vell republicà posant com exemples els salmons quan deixen la mar i pugen pels rius.

"La poma" escollida" tracta de un viatge realitzat per una dona. L'últim relat "Abans que no mereix l'oblit" és l'únic que té sobstítols i està format cada capítol per relats mots diferents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada