Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dimarts, 1 de juliol de 2014

Petita biblia dels infantsLlibre: Petita Biblia dels Infants.
Autor: Susaeta.
Editorial: Susaeta.
Col·lecció: Finestres de la Biblia.

Es tracta d'un llibre dirigit a nens i nenes a partir dels cinc-sis anys, molt bellament il·lustrat, amb històries de la Biblia, des de l'antic al nou testament, per a que els més menuts, comencin a conèixer la Biblia abans de començar a realitzar la catequesi de la primera comunió.

Destaca sobretot per les il·lustracions, un requisit molt important per a començar a atraure als més petits en la lectura, ja que els dibuixos són molt atractius per a que comencin a fullejar-lo abans de començar a aprendre a llegir.

Les històries en sí, són molt curtes, no més de set o vuit línies, i insertades en la cantonada superior esquera, que serveixen per a introduir al nen o nena en el dibuix que té davant els seus ulls.

Compta amb diverses històries de gènesi, de l'èxode i de Jonàs en el que a l'antic testament es refereix i dels diversos evangelis en quan al nou testament.

Es tracta d'un bon llibre per a que els nens comencin a familiaritzar-se amb la Biblia i és un molt bon regall d'aniversari, sant, pare Noel o reis i per a comptar al nen o nena abans d'anar a dormir cada nit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada