Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

miércoles, 23 de julio de 2014

Petita història de Ramon Jardí (Agata Pedrerol)



Llibre: Petita historia de Ramon Jardí.
Autora: Agata Pedrerol.
Il·lustradora: Pilarín Vallès.
Editorial: Mediterrania.
Col·lecció: Petites històries.
País: Espanya.

Es tracta d'un llibre més d'aquesta col·lecció de l'editorial Mediterrània, el nombre 287, aquesta vegada dedicat al científic català Ramon Jardí.

Molt bé il·lustrat per l'experta en la matèria Pilarín Vallés, fa un recorregut per la vida i desenvolupament professional d'aquest prestigiós cientific i inventor, des dels seus origens en el poble Ebrenc de Tivissa fins a les seves tasques científiques a Barcelona.

Fa un repàs de la seva vida com docent a l universitat de Barcelona i de les seves tasques científiques en prestigioses institucions com L'Observatori Fabra, la Societat Astronòmica de Barcelona i el Servei Meteorològic de Catalunya.

Fa una important descripció tambe d'alguns dels seus invents com el pluviògraf, els instruments de precisió i el rellotge Billeter, i de com malgrat estar ja jubilat, va continuar treballant i prestant atenció a totes les novetats científiques pràcticament fins a la seva mort.

El llibre està dirigit a nens i nenes de deu anys en endavant, però també és molt interessant per a gent adulta per la interessant informació que aporta de cara a conèixer millor la vida professional d'aquest important científic català.


No hay comentarios:

Publicar un comentario