Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dimecres, 13 d’agost de 2014

Acoloreix la història de 1714 (Rafel Sospedra)Lllibre: Acoloreix la història de 1714.
Autor: Rafel Sospedra.
Il·lustrador: Xavier Caliz.
Editorial: Rafael Dalmau.
País: Espanya.

Es tracta d'un dels molts llibres editats amb motiu del tricentenari de la pérdua de les llibertats i independència de Catalunya, dirigit en aquest cas als més petits, on després d'una petita explicació dels fets, han d'acolorit els principals personatges d'aquells temps.

El llibre comença amb una petita explicació dels principals personatges que els nens han de pintar i el càrrec que ocupaven llavors, passant a continuació i abans de acolorir els dibuixos a parlar d'una petita història dels fets que van donar lloc a la guerra de successió i els esdeveniments que van fer que Catalunya acabés perdent la guerra.

Després dels personatges que s´'han de pintar, aquest petit llibre acaba amb una petita explicació d'altres llocs que es poden visitar individualment o per l'escola, per a conèixer millor els indrets on va tenir lloc la guerra de successió.

Es tracta d'un petit però interessant llibre, per a que els més petitets coneguin millor un dels episodis més importants de la història de Catalunya i dels quals encara es continuen patint les conseqüències.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada