Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

jueves, 16 de octubre de 2014

Adagio Allegro ma non troppo Lento (Mireia Farriol)



Lllibre: Adagio Allegro ma nom troppo Lento.
Autor: Mireia Farriol.
País: Espanya.
Editorial: Stonberg.

És tracta del primer llibre d'aquesta autora, metgessa jubilada, que després de passar per l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, ha trencat el foc i s'ha atrevit a publicar aquest poemari, en el qual trobem les seves vivències de la vida privada i de la seva professió.

El llibre comença amb un pròleg, realitzat per Francesc Parcerisas, on ens descriu l'obra de l'autora i com està estructurada, així com la seva particular vissió del llibre.

El poemari está dividit en tres parts, "Dies Sargits", "Matèria i Bioquímica" i "Tocata i Fuga", estant dividit aquest dues últimes parts en dues subparts, per a diferenciar els dos apartats de cada títol.

La primera part es centra en les vivències més privades i mes familiars al llarg dels anys, i les següents parts, sobretot la central, es centra més en les vivències professionals, essent destacable els poemes que dedica a aspectes mèdics, mai vist fins ara, i molt rarament.

L'ultima part és una barreja de vivències personals i professionals. És tracta d'un poemari, ple de sentiments i de reflexions, que invita al lector a fer la seva reflexió personal sobre el poema i sobre el texto.


No hay comentarios:

Publicar un comentario