Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

divendres, 3 d’octubre de 2014

Emocionari (Cristina Nuñez Pereira)


Llibre: Emocionari.
Autor: Cristina Nuñez Pereira.
País: Espanya.
Editorial: Palabras aladas.
Col·lecció: Digués el que sents.

Es tracta d’un llibre que pertany a la col·lecció “Digués el que sents”, que a més d’aquest llibre, consta també del “Diari de la gratitud”, “la guia d’exploració lectora” i les “Fitxes d’activitat”.

El llibre està format per quaranta-dos emocions entrellaçats entre sí, que ensenyen al nen o nena de que consten cadascuna de les emocions.

Cadascuna d’aquesta emocions, està il·lustrada amb un dibuix relatiu a l’emoció de la qual s’esta parlant en aquell moment.

L’emocionari ofereix una oportunitat integradora a cada ésser humà des de la seva primera infantesa i constitueix també un suport pedagògic elemental i permet desenvolupar la intel·ligència emocional del nen essent clau de la seva autoconcepció.

Constitueix una forma d’educar als més petits per a que sentin sense temor, es descobreixen a si mateixos i acabin convertint-se en adults autoconscients per afrontar els reptes de la vida.

És tracta d’un llibre que no ha de faltar en cap biblioteca i en cap llar i és una bona eina per a desenvolupar tallers en les biblioteques o en les escoles sobre la matèria i utilitzar-lo per l’ensenyament d’aquestes emocions i es tracta també d’un bon material pels pares a l’hora de desenvolupar l’educació dels seus fills.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada