Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

martes, 3 de febrero de 2015

Un conte embolicat (Gianii Rodari)



Llibre: Un conte embolicat.
Autor: Gianni Rodari.
Il·lustrador: Alessandro Sanna.
País: Italia.
Editorial: Kalandraka.
País: Espanya.

En aquest llibre, un avi està tractant de comptar al seu net el conte de "la caputxeta vermella" al seu net, i tota l'estona el nen ha de anar corregint-le perquè tot el temps s'està equivocant i confont el vestit que porta la caputxeta, a on va i amb que es troba.

Això passa perquè l'avi està més pendent de la lectura del diari, com es mostra al final del conte, que de comptar el conte, però el seu net aconsegueix la moneda que normalment aconsegueix del seu avi.

Dins de la sensibilitat social que té aquesta editorial, el llibre tracta sobre la pérdua de memòria que es produeix en els éssers humans, sobretot quan s'arriba a certa edat, com passa en aquest conte, malgrat que el final del conte pot fer semblar que l'avi està més pendent de la lectura del diari que de comptar el conte i que per això s'equivoca tant.

Però llegint el conte amb calma i estant pendent de l'argument, de seguida es dóna compte un que tracta sobre la pérdua de memòria i ho tracta amb els nens amb la cura i la sensibilitat amb que normalment tracta aquesta editorial els temes delicats per als nens.


No hay comentarios:

Publicar un comentario