Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dimarts, 14 d’abril de 2015

Història de Catalunya per a joves i no tan joves (Museu d'història de Catalunya)

Llibre: Història de Catalunya per a joves i no tant joves.
Autor: Museu d’Història de Catalunya.
País: Espanya.
Editorial: Barcanova.

Es tracta d’un entretingut llibre dirigit a nens que deixen la infantesa i comencen l’adolescència on es fa un recorregut per la història de Catalunya des dels seus arrels fins als nostres dies.

Compta amb el patrocini i autoria del Museu d’Història de Catalunya i els capítols tenen la mateixa distribució que les sales del museu.

Tots els capítols compten amb una cronologia tant en el que fa a Catalunya com a la resta del món, tant en cronologia històrica com en descobriments científics.

A més de la cronologia, cada capítol compta amb un fet destacat de l’època, diversos documents històrics, les dones, els infants, els principals personatges, l’habitatge, la indumentària, una recepta de l’època, llocs a visita i exercicis d’investigació.

Tot allò compta també amb diverses il·lustracions i fotografies de l’època tractada per ajudar a entendre millor el tema.

Com bé diu el títol, és un llibre no només dirigit als joves, sinó també a gent no tant jove però que sent curiositat per saber la història de Catalunya.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada