Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dijous, 1 de desembre de 2016

Escrit motivador 10. No et rendeixis (Mario Benedetti)No et rendeixis, sisplau, no cedeixis, tot i que el fred cremi, tot i que la por mossegui, tot i que el sol s’amagui i el vent calli. Encara tens foc a l’ànima. Encara tens vida als somnis. Perquè la vida és teva i també és teu el desig. Perquè ho has volgut i perquè t’estimo.

Perquè hi ha el vi i hi ha l’amor, és cert. Perquè  no hi ha ferides que no curi el temps. Obrir les portes. Treure els forrellats. Abandonar les muralles que et van protegir. Viure la vida i acceptar el repte. Recuperar el riure, assajar el cant, baixar la guàrdia i estendre les mans, desplegar les ales i tornar-ho a intentar.

Celebrar la vida i reprendre els cels. No et rendeixis, sisplau, no cedeixis, tot i que el fred cremi. Tot i que la por mossegui. Tot i que el sol s’amagui i el vent calli. Encara tens foc a l’ànima. Encara tens vida als somnis. Perquè cada dia és un nou començament. Perquè aquesta és l’hora i el millor moment. Perquè no estàs sol, perquè jo t’estimo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada