Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dilluns, 16 de gener de 2017

El Petit Princep (Mark Osborne)Pel·licula: El Petit Princep.
Director: Mark Osborne.
Pais: Francia.

Es tracta d'una adaptació en forma de pel·licula animada de la famosa obra literària de Antoine de Saint Exupery realitzada per Mark Osborne, en la qual les dues protagonistes, la mare i l filla, es traslladen a un nou habitatge per a que la nena pugui seguir l'estricte pla que l'ha posat la seva mare per a poder ingresar a la prestigiosa Acadèmia Weth.

El seu objectiu és seguir l'estricte pla que l'ha planificat la seva mare per a que una vegada acabat l'estiu, pugui afrontar amb èxit el seu ingrès en la prestigiosa acadèmia.

La casa de la protagonista es troba al costat d'una casa vella i destartalada on habita un home excèntrit i molt generós. 

Aquest home resulta ser l'aviador que durant la Primera Guerra Mondial va sofrir una avaria amb la seva avioneta caient al desert del Sàhara i on es va trobar amb un misteriós nen que era un petit príncep d'un planeta molt llunyat.

Llavors la protagonista gràcies a les històries que compta el vell aviador, descobreix la seva infància i acaba comprenent que només es veu bé amb el cor, i que l'essencial és invisible als ulls.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada