Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dimarts, 24 de gener de 2017

La sopa de pedres (Clementine Robach)Pel·licula: La sopa de pedres.
Director: Clementine Robach.
Pais: Francia.

Es tracta d'una sessió de petits films que adapten contes populars i costums entre els nens. Son en total cinc històries plenes d'encant presentades pel mussol del cinema que fa de conductor dels diferents curtmetratges.

El primer conte és "A comptar ovelles" en el qual un nen que no aconsegueix dormir-se ha de posar-se a comptar ovelles per recomanació del seu pare fins que es dóna compte de que disposa d'una dotzena al costat del seu llit.

En el segon conte "L'aventura de vestir-se", el protagonista Artur té peresa cada matí a l'hora de haver de vestir-se i cada peça de roba constitueix un repte per ell.

El tercer conte porta per títol "La manyopla" en el qual Lily i el seu avi construeixen una caseta pels ocells mentre esperen l'arribada de l'hivern, deixant la petita la seva manyopla per si serveix per alguna cosa.

El quart conte és el que dóna títol a aquestes històries i en ell, tot un poble, està davant d'un televisor mirant la recepta del dia, sopa de pedres, fins que una tempesta provoca un tall de llum general deixant als habitants de la localitat amb el dubte dels ingredients que manquen.

L'últim conte és "La galeta segueix corrent", en el qual la mare d'un conillet li cuina una galeta en forma de conill, que acaba fugint fins al bosc, per evitar ser menjada.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada