Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dilluns, 6 de febrer de 2017

Escrit motivador 13. C`rèixer (Osho)L’home ha nascut per aconseguir la vida, però tot depèn d’ell. Pot malbaratar-la. Por continuar respirant, continuar menjant, continuar envellint, pot continuar caminant cap a la sepultura; però això no és vida.

Qualsevol animal és capaç d’envellir; créixer en la prerrogativa dels éssers humans. Només uns quants en reclamen el dret. Créixer vol dir submergir-se en cada moment més profundament cap al principi de la vida, vol dir allunyar-se cada vegada més de la mort, no anar cap a la mort. Com més aprofundeixes en la vida, més comprens la immortalitat del teu interior, i t’allunyes de la mort. Arriba un moment que pots veure que la mort no és res més que un canvi de roba, un canvi de casa, un canvi de formes. Res no mor, res no pot morir. La mort és la il·lusió més gran que existeix.

Per créixer, simplement observa un arbre. A mesura que l’arbre creix cap amunt les seves arrels s’enfonsen cap avall, més profundament. Hi ha un equilibri. Com més s’eleva l’arbre, més se li enfonsen les arrels. No pots tenir un arbre de quaranta-cinc metres d’altura amb les arrels petites, no podrien sostenir un arbre tan enorme. A la vida, créixer vol dir créixer en profunditat dins teu; és allà on són les teves arrels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada