Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dimarts, 7 d’agost de 2018

Deu regles per a pregar amb senzillesa

1. Pren-te cada dia dos minuts de temps per a romandre sol i em pau. Relaxa el teu cos, el teu cap i el teu cor.

2. Parla amb Déu amb senzillesa i naturalitat, i digues-li tot el que et preocupa. No fa falta que empris formules estranyes. Parla-li amb les pròpies teves paraules. Ell les enten prou bé.

3. Entra en diàleg amb Déu quan estàs en el treball diari. Tanca els ulls encara que només sigui dos segons, on sigui que estiguis, a la taula de treball, a l'autobús, en el negoci.

4. Fes conuició d'aquesta veritat: Déu és amb tu i et vol ajudar. No és que tu estiguis empaitant a Déu perquè et doni la seva benedicció, és bé a l'inrevés, és ell qui vol beneir-te.

5. Prega amb la seguretat que la teva pregària és immediatament eficaç, més enllà de terres i mars, i protegeix on sigui que es trobin les teves persones estimades, i fa que a elles els arribi l'amor de Déu.

6. Quan preguis, has de tenir idees positives, no negatives.

7. Així que et posis a pregar, sempre reafirma l'actitud d'estar disposat a acceptar, sigui quina sigui, la voluntat de Déu.

8. Quan preguis, deixa-ho tot en mans de Déu. Demana-li que et doni força per fer tot el que estigui a la teva mà, i la resta queda en bones mans, en les d'ell.

9. Digues una bonica paraula d'intercessió per aquells que no et volen bé o que t'han tractat malament. Això et donarà una vigoria i una fortalesa extraordinàries.

10. Cada dia hauries de fer una pregària pel teu país i per la pau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada