Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

domingo, 22 de enero de 2017

Llegir filosofia (Ramon López Burón)



Llibre: Llegir filosofia.
Autor: Ramon López Burón.
Pais: Espanya.
Editorial: La Magrana.
Col·lecció: L'Esparver.

El llibre té com objectiu estimular en l lectura de la filosofia, un genere cada vegada més denostat i més arraconat en els diversos plans d'estudis que es realitzen amb tota la facilitat del món. A més té com a objectiu dotar al lector del suficient bagatge per a poder continuar en l'apasionant món de la filosofia pel seu compte.

La primera part del llibre sota el mateix titol que l'escrit, l'autor en ensenya com llegir filosofia i com tractar els diversos textos filosòfics a classe, la realització dels comentaris filosòfics, els principals defectes a evitar, l'elaboració dels examens dels comentaris i com preparar-los.

En la segona part del llibre, ens troben amb diversos textos de sis filòsofs de diverses èpoques en els diversos comentaris, seguint les pautes marcades en la part anterior, acabant els diversos textos dels filòsofs amb una biografia sumària dedicada a l'autor.

Els sis filòsofs dels quals s'han estret els diversos textos son: Plató, Aristòtil, René Descartes, David Hume, Immanuel Kant i Karl Marx.

Malgrat que per l'estructura del llibre està dirigit preferentment a estudiants d'eso i de batxillerat, és molt util també per a tota persona que estigui interesada pel món de la filosofia i que necessiti entendre una miqueta el tema.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario