Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

miércoles, 22 de marzo de 2017

La historia del Rainbow Warrior (Rocío Martínez)





Llibre: La història del Rainbow Warrior.
Autor: Rocío Martínez.
País: Espanya.
Editorial: Kalandraka.
Col·lecció: Llibre amic dels boscos.

Comptat per una balena acompanyada del seu fill, es fa un recorregut per la història del famós vaixell que va pertànyer a l’organització ecologista Greenpeace.

La balena compta al balenó la història mentre fan la seva immigració anual dels mars del Nord al Sud. Als tripulants els anomena els guerrers de l’Arc de Sant Martí.

Durant tot el viatge va comptant al seu fill tots els assoliments aconseguits per aquests guerrers per a la protecció no només de la seva espècie, sinó també d’altres com les foques i les seves tasques per a impedir el llançament al mar de bidons radioactius.

Al final del camí, arriben al lloc on es troba el vaixell després d’enfonsar-lo els seus tripulants definitivament després de sofrir un atemptat terrorista que ho va inutilitzar.

Al final del llibre, trobem un desplegable amb un recorregut en les principals activitats del vaixell des de la seva construcció en 1955, fins al seu enfonsament en 1985 pels serveis secrets francesos.

El llibre compta també amb il·lustracions adequades al tema i molt comprensibles pels lectors als quals està dirigit, com són els nens i nenes de cinc anys en endavant.


No hay comentarios:

Publicar un comentario