Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

lunes, 15 de mayo de 2017

El llibre dels sorols



Llibre: El llibre dels sorols.
Autor: Corimbo.
País: Espanya.
Editorial: Corimbo.

Llibre de l'editorial Corimbo, molt assemblat al d'ahir, amb la salvetat de que aquí tracta de sorolls no només d'animals sinó també d'altres coses.

A l'esquerra del llibre, hi ha una petita frase amb el soroll característic de l'objecte, animal o persona que es troba a la dreta.

A l'hora de realitzar el taller es pot llegir la primera part de la frase com per exemple l'ase fa i deixar als nens i nenes que ells continuin, i si no són capaços d'endevinar-lo llavors nosaltres continuar dient fa ihà iha i així succesivament.

El llibre està adreçat a nens i nenes a partir de dos-tres anys i és idoni per a realitzar un taller d'aquest tipus amb nens i nenes d'aquesta edat i fer-lo en una durada d'entre mitja i una hora, temps ideal per a nens i nenes d'aquesta edat.

Els animals, objectes o persones representats en aquest llibre són: l'ase, el timbal, la pistola, el petard, els daus, l'esternut, el cotxe, el biberó, el llop, el mussol. el mico, el cucut, beure, el colom, el fantasma, el gat, la vaca, la cabra, l'ovella, la trompeta, la mosca, la serp, l'abella, la mama, els espinacs, el cavall, el cargol, el conill, el clàxom, l'endoll, els bombers, la policia, el timbre, les campanes, el Nadal, la bufetada, la gota d'aigua, el gall, la gallina, la porta, el rellotge, el tren, la gavina, la granota, el peix, el corb, el gos, el lleó, el porc, l'anec, el ratolí, el pollet, el mal, el bebè, el papa i el petó.

Com es pot veure es tracta d'un interesant llibre per a poder passar una interesant estona fent un taller amb els més petits.


No hay comentarios:

Publicar un comentario