Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

divendres, 16 de setembre de 2016

Dracàleg (Raquel Gu)Llibre: Dracàleg.
Autor: Raquel Gu.
País: Espanya.
Editorial: B de blok.

Un interessant llibre que tracta de desmitifcar la figura del drac, animal mitològic que normalment es sol presentar com dolent en tot tipus de contes.

En aquesta ocasió l'autora vol mostrar a tots els nens i nenes, que els dracs no tenen perquè ser tan dolents, que generalment són bons, els hi ha de totes les classes i són molt útils.

Així el conte comença amb el drac de Sant Jordi, dient al famós cavaller que ja està tip de ser el dolent de totes les històries per a presentar a continuació diversos dracs i dragones que els agraden entre altres coses mirar la lluna, guardar somnis dins un pot, així com alguna dragona despistada que no sap tornar a casa al viure en un bosc frondós.

Els hi ha que saben muntar en bicicleta, que els agrada posar-se jersei de llana, que són molt xerraires, que saben fer barbacoes, que els agrada viure en el camp en lloc d'en la ciutat, que els agrada vestir bé i jugar amb les lluernes.

Sense cap dubte es una història molt necessària per a mostrar a aquest animal mitològic amb una cara molt diferent a la que normalment es fa en la majoria dels comptes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada