Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

diumenge, 4 de desembre de 2016

Els límits els poses tu (Anabel Sáiz Ripoll)Llibre: Els limits els poses tu.
Autor: Anabel Sáiz Ripoll.
Il·lustració: Haizea Monje.
Editorial: Aprodisca.

Es tracta d'un llibre recent editat amb motiu del dia internacional de la discapacitat, a càrrec de l'entitat Aprodisca organització sense 'anim de lucre, que té com objecitiu defensar els drets d'aquestes persones a tenir la seva llibertat i la seca autonòmia.

L'autora, Anabel Sáiz Ripoll té una llarga carrera literària a mode de poesia, relats i diversos llibres de literatura infantil i juvenil i de novel·la històrica i en aquesta ocasió, la seva història gira en torn a la Candela, una noia de quinze anys amb discapacitat i sobreprotegida pels pares i germans i malgrat que els estima molt, vol més llibertat i poder anar sola als diversos llocs.

Per això, compta amb la col·laboració de la seva iaia, que aconseguiex que els seus pares la vagin deixant anar a poc a poc sola amb les amigues, per així acabar guanyar-se la confiança dels seus pares i germans i poder mostrar-les que es capaç de poder fer coses sense la seva ajuda.

La il.lustració va a càrrec de Haizea Monje amb experiència en dibuixos de "Manga" i per la qual aquest llibre suposa la primera experiència en la il·lustració d'una obra literària.

L'autora vol trasmetre'ns amb aquesta història, la necessitat de no protegir a determinades persones pensant que pel seu problema no serà capaç de valer-se sola i ajudar-les així a superar-se per elles mateixes i a crèixer sense aquesta sobreprotecció que moltes vegades no les fan cap bé.

Altres resenyés de l'autora són:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada