Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

divendres, 17 de febrer de 2017

La dieta espiritual (Francesc Miralles)Llibre: La dieta espiritual.
Autor: Francesc Miralles.
País: Espanya.
Editorial: Columna.

Es tracta d'un dels llibres més importants de Francesc Miralles escriptor i periodista especialitzat en psicologia i amb articles en el diari El País i les revistes Mente sana i Integral

Com es pot veure a la contraportada del llibre els quilos que més ens pesen són normalment les conductes autodestructives, el pessimisme i altres hàbits tòxics que ens impedeixen ser feliços.

El llibre és una guia de vint-i-quatre setmanes de durada on ens dóna els hàbits positius a prendre per a eliminar totes aquestes conductes que ens tenen atrapats en nosaltres mateixos  i que fan que no gaudeixin de la vida plenament.

Són vint-i-quatre aspectes, tots ells començats amb exemples de persones que pateixen aquell problema del qual va tractar la lliçó o capítol, seguits d'exemples i explicacions d'altres psicòlegs i especialistes en la matèria, amb exemples de llibres dels quals han estat estrets els consells.

Cada capítol o lliçó finalitza amb un menú contra aquell aspecte del qual s'ha tractat, donant-nos una setmana per a poder portar a terme els consells i aconseguir així deixar enrera aquest hàbit que ens impedeix ser feliços.

Molt interesaants són també, les pàgines finals amb una interessant biografia d'altres llibres que podem fer servir per ampliar tècniques i coneixements de la matèria.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada