Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

martes, 29 de agosto de 2017

Els meus contes preferit d'en Caliu



Llibre: Els meus contes preferits d'en Caillou.
Autor: Editorial Cadí.
País: Espanya.
Editorial: Cadí.

Es tracta de la versió en català del conegut personatge tant de llibre com televisiu, on es relaten diversos contes del conegut nen.

En la versió en català, podem trobar contes tant interessants com Caillou i Gilbert, Caillou aprèn a ser gran, Caillou prepara una sorpresa, Caillou desa les joguines, Caillou fa un ninot de neu, Caillou passeja el gos i Caillou i el gran tobogan, que ja hem tingut també ocasió de veure per televisió.

Com altres llibres infantils d'aquest tipus, a més d'ésser imprescindible per a qualsevol biblioteca dels Països Catalans, serveix també per a realitzar una serie de tallers de contes amb aquest personatge com a protagoniste i al ser un nen molt popular entre tota la mainada, és fàcil que tinguesin molt èxit.

Al no haver excesius contes, aquests tallers es podrien realitzar en una mica menys de dos mesos en horari de tarde o dissabtes al matí i seria una molt bona manera d'enganxar als més menuts a la biblioteca, al ser un personatge de molt èxit entre tots els nens i nenes de curta edat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario