Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

jueves, 19 de octubre de 2017

100 coses que has de saber de l'opera





Llibre: 100 coses que has de saber de l’òpera.
Autor: David Puertas i Jaume Radigales.
País: Espanya.
Editorial: Cossetània.

Els autors són dos experts musicòlegs, especialitzats en música culta I sobretot en el gènere total que és l’opera i és el primer llibre que escriuen conjuntament després d’haver escrit per separat diversos llibres sobre el tema.

En aquest primer volum conjunt, ens ofereixen en recorregut per la història de l’òpera mitjançant 100 aspectes, que podriem ser molts més segons els mateixos, amb l’objectiu de que el lector acabi assitint a una representació en viu del genere.

El llibre està dividit en vuit apartats, que van fent diverses explicacions sobre operes i operetes, compositors i llibretistes, cantants rivals, països i ciutats. Estrenes i reestrenes, aries i obertures, llums, càmeres i acció i entesos i aficionats.

És molt adequat per a tota persona que s’inicia en el gènere i per tant no entén molt per a començar a tenir una idea del que en realitat és l’òpera i aconseguir que una vegada finalitzat, el lector tingui la curiositat d’acabar asistint a una òpera en viu i en directe i la verita és que aconsegueix l’objectiu final, perquè com ben diuent malgrat sembli cara, també és car anar al futbol.

Tot allò està comptat en un llenguatge molt fácil de comprendre i sobretot molt bé explicat per acabant entenent el gènere abans d’acabar aconseguint assistir a una òpera en viu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario