Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

divendres, 6 de novembre de 2015

Aconsegueix el que vols, valora el que tens (Jhon Gray)

Llibre: Aconsegueix el que vols, valora el que tens.
Autor: John Gray.
País: Estats Units.
Editorial: Edicions 62.

Molt interessant llibre d’autoajuda, que ens ajuda a valorar més tot el que tenim sense oblidar aconseguir els objectius que tenim en ment, invitant-nos a realitzar algunes preguntes com: et sembla que tothom és més feliç que tu? Tens dubtes que no saps com resoldre? Etcètera i fent-nos mirar la vida amb altre ulls, valorant el que tenim, fixant-nos uns objectius concrets i assegurant que nosaltres tenim el poder per canviar la nostra vida i que cap persona ho pot fer per nosaltres.

El llibre està dividit en divuit capítols en els quals se’ns fa veure entre altres coses que els diners no compren la felicitat i que l’èxit social augmenta les nostres sensacions. Ens ensenya a vendre’ns per a l’èxit social i a com aconseguir tot el que es necessita.

El que ell anomena els deu dipòsits d’amor ho tracta al llarg de tres capítols i ho divideix en diverses vitamines. Són interessants també els capítols dedicats a la meditació en un dels quals s’aprèn a realitzar-la.

També convé mirar molt detingudament els capítols dedicats a descarregar l’estrès i a alliberar les emocions negatives, així com el dedicar a aprendre com aconseguir el que es vol.

També aprenent a deixar d’oposar resistència i a poder satisfer tots els nostres desitjos i dedica un ampli capítol a parlar en tot detall els que al seu judici són els dotze obstacles que ens paralitzem per assolir els nostres objectius, donant solucions en el penúltim capítol a aquests obstacles.

El llibre finalitza amb una petita història sobre l’èxit personal. Tota persona que ho llegeix, treu importants conclusions positives sobre el seu comportament personal, ja que a vegades no som capaços d’asumir les nostres responsabilitats i altres tantes, la por i la indecisió ens paralitza e impedeix poder assolir els nostres objectius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada