Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

miércoles, 25 de marzo de 2015

Antoni Gaudí (Dàlia Adillon Marsó)



Llibre: Antoni Gaudí.
Autor: Dàlia Adillon Marsó.
País: Espanya.
Editorial: Kalandraka.
Col·lecció: Llibres per a somniar.

Es tracta d'un nou i interessant llibre d'aquesta editorial gallega, que aposta no només per la literatura infantil i juvenil, sinó també per la publicació en altres llengües de l'Estat Espanyol, sobre un dels personatges més importants de la història catalana, Antoni Gaudí.

El llibre destaca sobretot per les il·lustracions, donat els lectors als quals es dirigeix i amb un text molt acord a les citades il·lustracions, explica de manera breu i entenedora la vida de l'arquitecte des del seu naixement a Riudoms, a prop de Reus, fins a la seva mort a Barcelona.

Mostra com el personatge va aconseguir exercir la seva vocació des de molt petit o com les seves obres van influir en l'arquitectura del moment, influenciat per la seva observació de la natura des de molt petit.

Amb unes il·lustracions gairebé perfectes, fa un recorregut per totes les obres seves que es troben a Barcelona, incitant així també als nens i nenes a conèixer l'obra arquitèctonica del genial arquitecte.

És un llibre més d'aquesta important editorial, molt en la seva línea que té com objectiu no només iniciar als més petits en la lectura, sinó també en el aprenentatge i en el coneixement de personatges històrics com en aquest cas, Antoni Gaudí.


No hay comentarios:

Publicar un comentario