Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dimecres, 8 de juny de 2016

Música per a nens (Susana Pérez Testor)

Llibre: Música per a nens.
Autor: Susana Pérez Testor.
País: Espanya.
Editorial: Parramón.

Es tracta d’un molt interessant llibre, dirigit al públic infantil avançat, és a dir, a nens i nenes de vuit anys en endavant, en el qual de manera molt amena i entenedora, i amb interessants imatges i dibuixos, s’explica la història de la música des dels seus origens fins als nostres díes.

Un dels principias atractius d’aquest llibre, és que porta incorporat un cd musical on es fa el mateix recorregut que pel llibre, amb fragments de peces musicals relacionades amb els diversos estils musicals explicats al llarg del llibre.

Cada capítol, té al seu final un exercici musical per a que els nens i nenes fagin una manualitat relacionada amb el tema tractat i que així la lectura del llibre i el seu aprenentatge constitueixin també una diversió.

El llibre constitueix un bon inici a la música per a tots els nens, abans de que es fagin adults i hagin de veure llibres més tècnics que els seria molt difícil d’entendre, facilitant així, el seu primer contacte amb la música.

Al llarg de tots els capítols, el llibre disposa d’informacions precises, minibiografies, taules il·lustrades, fotografies i il·lustracions, que fan així del llibre una lectura molt amena i entretinguda pels lectors als quals està dirigit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada