Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

diumenge, 21 d’agost de 2016

El jazz i la seva història (Guisseppe Vigna)

Llibre: El jazz i la seva historia.
Autor: Giuseppe Vigna.
País: Itàlia.
Editorial: Robinbook.
País: Espanya.

Interessant llibre dirigit al públic juvenil on es fa un repàs de la història del jazz des dels seus orígens fins als nostres dies, amb explicacions clares i senzilles.

El llibre narra la història i el desenvolupament del jazz a través dels seus intèrprets i cantants, descobrint-nos també les diferents tendències del jazz i les seves fusions.

Ofereix no només un repàs de la vida i obra dels intèrprets més importants, sinó també detalls de marc històric i geogràfic dels llocs on va desenvolupar-se, així com la varietat d’instruments que els artistes han fer servir.

Des de Louis Armstrong a Miles Davis, passant per figures tant importants com Duke Ellington, Billie Holiday, Charlie Parker, Count Basie, Art Tatum, Sarah Vaughan, Benny Goodman, Coleman Hawkins, Thenonious Monk, sense oblidar els més recents intèrprets.

Tot allò facilitat per molt bones il·lustracions de les figures tractades i dels llocs emblemàtics on es va desenvolupar aquest gènere musical.

És una molt bona obra de referència per a conèixer de primera ma la història i els intèrprets d’un dels més importants gèneres musicals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada