Total de visualitzacions de pàgina:

Publicidad

dijous, 28 de juliol de 2016

La noia de la mitjanit (Gisela Pou)Llibre: La noia de la mitjanit.
Autor: Gisela Pou.
Pais: Espanya.
Editorial: Edebé.
Col·lecció: Periscopi.

Sira Burg, una adolescente que acaba de trencar amb el seu nuvi Alex, viatja a Berlin arran d'una noticia que va veure per Internet a prop d'una dona que durant la segona guerra mundial, va ser la tastadora d'Adolf Hitler arran de la por que tenia el dictador de ser enverinat, per assegurar-se així que menjava menjar en bon estat.

Sira ha d'allotjar-se en el pis d'un amic que porta temps a Berlin després de no trobar la seva maleta a l'aeroport i no poder anar al seu hotel. Aquesta tastadora era amiga de la seva àvia i és l'escusa per a poder contactar amb aquesta dona.

Una vegada a Berlin, comprova que la recerca de la nonagenària dona, no serà tan fàcil com pensava, ja que el periodista que va realitzar l'entrevista es nega a col·laborar amb la Sira i en els llocs on presumtament es troba no hi és.

Paralel·lament viu diverses aventures i desventures amb el seu amic Vidal, que viu amb diversos estudiants en un pis de Berlin on la protagonista es veu obligada a allotjar-se com he comentat abans.

Amb l'ajuda d'un dels estudiants que habita en el pis, assoleix donar amb el joc on es troba l'amiga de la seva àvia, però quan arriba al joc, és troba amb un aconteixement que no esperava.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada