Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

lunes, 4 de julio de 2016

Història de l'Església a Catalunya (Antoni Pladevall)



Llibre: Història de l'Església a Catalunya.
Autor: Antoni Pladevall.
País: Espanya.
Editorial: Claret.

Un complet llibre sobre la història de l'església a Catalunya, que abarca des dels seus origens fins als nostres dies on també es fa un repàs als aconteciments històrics que afecten a Catalunya i a l'Estat Espanyol.

L'obra es fruit de dades recopilades de diverses enciclopèdies i de petits treballs publicats al Full Diocesà de Vic, Solsona i Tarragona i de les reclamacions fetes per diverses estaments.

Per a facilitar la lectura i la comprensió, l'autor divideix l'obra en 54 capítols breus, per així centrar-se més en diversos temes i esdeveniments.

Destaquen al final de l'obra els diversos apendixs dedicats als sants de Catalunya, a Sant Jordi i a la Mare de Déu de Montserrat, el centenari del Monestir de Sant Joan de les Abadeses, el monaquisme femení a Catalunya i la història de les diòcesis catalanes.

És molt destacable també el llistat de tots el bisbes i arquebisbes que han regit les diverses diòcesis catalanes des de la seva formació fins als nostres dies i la taula cronològica que finalitza el llibre.

És un llibre molt útil per a tota persona que vulgui realitzar una investigació, per a tot aquell que vulgui profunditzar sobre la història de l'església i per a tot creient que vulgui saber una mica d'história de la seva religió.


No hay comentarios:

Publicar un comentario