Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

lunes, 20 de noviembre de 2017

El nen i la bestia (Mamoru Hosoda)



Pel·licula: el nen i la bestia.
Director: Mamoru Hosoda.
País: Japó.

És una pel·licula d'animació japonesa en la qual el Ren un nen de nou anys que acaba de perdre a la seva mare i que es nega a viure amb els tutors legals escapant empipat amb tothom.

Entra a la ciutat de les besties on el venerable ha decidit retirar-se per a reencarnar-se en un Déu i anomena dos candidats per a succeir-li el Iozen molt popular entre la resta d'habitants i el Kumatetsu més solitari.

Ren presencia la batalla entre Iozen i Kumatetsu i queda impressionat per la persistència d'aquest últim malgrat cap del públic li està animant. Kumatetsu adopta a Ren i el bateja com kyuta i al principi les sessions d'entrenament no van bé, ja que Kumatetsu no sap ensenyar.

Comença a imitar-li en els moviments i quan Kumatetsu observa que està llest li comença a entrenar. Kyuta descobreix casualment el camí de retorn al món humà i coneix a Kaede i li ajuda a recuperar els anys sense escolarització. 

Kyuta descobreix al seu pare i no sap si viure com Ren o com Kyuta i al trencar amb el pare i el Kumatetsu descobreix el gran buit que té. El dia del combat es descobreix que Ichirohiko, el fill de Iozen, es realment un humà que es va trobar. També té un gran buit en el seu interior i amb els seus poders deixa ferit a Kumatetsu i desapareix en la foscor.

Kyuta torna al món humà per a enfrontar-se a Ichirohiko amb l'ajuda de la Kaede que decideix no deixar-li sol. Kumatetsu decideix reencar-se en un Déu per ajudar a Kyuta i es reencarna en una espasa per a convertir-se en el cor de Kyuta i vencer tots dos a Ichirohiko.

Ren celebra la victòria amb la Kaede a Jutengai i torna al món humà per a fer les paus amb el seu pare i començar a estudiar a la universitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario