Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

miércoles, 13 de abril de 2016

Des de la fe (Joan Guiteras i Vilanova)



Llibre: Des de la fe.
Autor: Joan Guiteras i Vilanova.
País: Espanya.
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

Interesant llibre de mossèn Joan Guiteras i Vilanova, que no ha de faltar en la biblioteca de tot cristià on recull diverses articles breus, però profunds, que inviten a la reflexió i ens apropa més a la vida cristiana.

Tots els textos, són portadors de pau i esperança dirigits a la reflexió i a adquirir saviesa cristiana i que permet viure millor la vida.

Tots els textos, estan dividits en diversos capítols relacionats amb l'església com la pregària, la biblia, la catequesi i la formació, el any liturgic, els nostres temps i el pecat.

Es un llibre imprescindible per a tot cristià per a reflexionar sobre la fe, i sentir més a prop l'esperit cristià i tenir al costat a Déu i a Crist.

Ens invita a reflexionar sobre totes les celebracions litúrgiques, com l'Advent, el Nadal i la Pasqua, des de la variant cristiana i a participar en pregària de totes elles.

En un món en el qual cada vegada hi ha menys fe i més allunyament de la religió, és un llibre imprescindible no només per tot cristià, sinó també per a tot aquell que vulgui acostar-se a Déu.

La seva lectura, m'ha fet, no només poder realitzar les reflexions que l'autor invita a fer, sinó sentir juntament amb mi, a Déu i a Crist i poder agrair a la meva mare, que en el seu dia, m'ensenyés els valors cristians i religiosos que profeso.


No hay comentarios:

Publicar un comentario