Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

jueves, 14 de abril de 2016

Som amics (Anabel Fernández Rey)



Llibre: Som amics.
Autor: Anabel Fernández Rey.
País: España.
Editorial: Kalandraka.
Col·lecció: Llibres per a somniar.

Un nou llibre de l'editorial Kalandraka un referent editorial en la geografia espanyola, per la seva important aposta per la literatura infantil i juvenil i pels valors que estimula entre els petits lectors i els adolescents.

En aquest cas, es tracta d'un llibre de l'Anabel Fernández Rey que a més d'escriptora, és també il·lustradora i que en aquest llibre, dins dels valors que fomenta l'editorial, ens compta la història d'un nen que té com amic a un os, i que es demanen ajuda mútua quan ells no poden fer les coses sols.

El principal valor que tant l'autora com l'editorial volen trasmetre en aquest llibre, és no menysprear a les persones per simple fet de ser diferent, de no ser com nosaltres, quelcom que a vegades desgraciadament passa.

Al estar dirigits a nens petits i primers lectors, el llibre destaca principalment per les seves il·lustracions, per a que els nens que encara no saben llegir, aconsegueixin comprendre la història i va acompanyat per petits textos, per a que els primers lectors, es vagin familiaritzant amb la lectura i vagin agafant el gust pel plaer de llegir.

Es tracta de una molt bona nova aposta d'aquesta editorial, que té com objectiu, no només fomentar la lectura entre els més petits, sinó ensenyar-les també els principals valors de la vida i motivar-les la seva autoestima.


No hay comentarios:

Publicar un comentario