Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

martes, 12 de abril de 2016

La biblia de la memòria (Gary Small)



Libro: La biblia de la memòria.
Autor: Gary Small.
País: Estados Unidos.
Editorial: Edicions 62.

Llibre del professor Gary Small un dels més prestigiosos psiquiatres dels Estats Units, i professor en la Universitat d'UCCLA en el qual proposa un mètode senczill per a rejoveniu el cervell i augmentat en això la memòria.

Entre els consells que trobem al llibre estan no oblidar mai els noms i els rostres, aprendre a retenir els numeros, i fer un test de dos minuts per avaluar la memòria.

Tot allò està intercalat amb diversos casos pràctics de persones que començaven a perdre la memòria i de les alternatives posades en pràctica.

També podem trobar, diversos consells dietètics per a evitar l'envelliment del cervell i exercicis per a estimular-lo i mantenir així la memòria en perfecte estat.

En els apendixs finals, podem trobar diversos consells per a com actuar en el cas de que comencem a tenir o tinguem algun familiar amb la malaltia d'Alzheimer.

L'últim capítol del llibre actua com un resum de tot el tractat en els nou capítols anteriors amb un pla de treball per a tota una setmana.

Més val prevenir que curar diu un dit famós i amb la lectura d'aquest llibre, prenem les bases a l'hora de prevenir la pérdua de memòria.


No hay comentarios:

Publicar un comentario