Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

viernes, 13 de mayo de 2016

Introducció a la PNL (Neil Shah)





Llibre: Introducció a la PNL.
Autor: Neil Shah.
País: Gran Bretaña.
Editorial: La butxaca.

Es tracta d’una detallada guia sobre una de les tècniques psicològices més implantades en els darrers anys i que cada vegada més està donant més resultats, orientat a com influir en els altres i entendre com ells influeixen, fer nous amics i confiar més en un mateix, afrontar els reptes amb la força de la visualització i superar la infelicitat i pensar positivamente.

Per al no iniciats, comença amb una definició sobre el que és la PNL (Programació Neurolingüística) i el seu encaix en la psicologia tradicional, així com els seus conceptes bàsics.

A continuació passa a realitzar un programa de PNL, amb diversos exercicis al llarg de tot el llibre i de tots els capítols. El llibre es centra molt en la fixació d’objectius mitjançant la visualització, un métode més important del que sembla, ja que amb el temps acaba donant els resultats esperats.

Potser es tracti d’un llibre molt difícil per a no professionals i per a no iniciats en aquesta técnica, però si es porta a terme tots els seus consells i es llegeix amb interès, acaba resultant un llibre molt fácil i molt pràctic.

Es tracta d’un llibre, que amb aquesta tècnica cada vegada més implantada, té com principal objectiu tenir una vida més plena i més positiva i eliminar els pensaments negatius que moltes vegades s’apoderen de tots nosaltres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario