Vistas de página en total

Publicidad

Pàgines

lunes, 2 de febrero de 2015

Atles bàsic de música (Josep Gustems)





Llibre: Atles de música.
Autor: Josep Gustems.
País: Espanya.
Editorial: Parramón.

Es tracte d’un atles musical dirigit a nens de vuit anus en endavant on es tracta de tots els aspectes essencials de la música, permetent explorar les diverses manifestacions que té.

El llibre buscar atrapar l’interès d’oients i afeccionats, a més d’entretenir mitjançant anècdotes i curiositats. Realitza un estudi en detall dels diferents instruments i les seves qualitats essencials.

Així mateix tracta de les nocions essencials de la composició, el llenguatge musical, les diferents veus humanes i les diferents formacions musicals abans d’introduir-se en una petita història de la música en les seves diferents etapes.

El llibre finalitza amb les diferents formes musicals i un recorregut pels principals compositors i intèrprets de les diferents etapes musicals, així com una menció de les principals teatres musicals i orquestres.

Tot el llibre està acompanyat en tot moment per diverses il·lustracions i fotografies de les diferents èpoques i aspectes tractats i amb diversos quadres resum per a tractar de comprendre millor el capítol.

És tracta d’un llibre molt interessant per la seva informació no només pels nens sinó també pels adults interessats en els aspectes i història musical.


No hay comentarios:

Publicar un comentario